tag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.comments2024-03-07T02:50:22.762-08:00Klidfaster.dkMalou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger1709125tag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-19367755558256084862023-07-19T01:32:36.809-07:002023-07-19T01:32:36.809-07:00Hvad kan man bruge i stedet for HUSK??Hvad kan man bruge i stedet for HUSK??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-37532227209397103832023-03-04T08:25:50.907-08:002023-03-04T08:25:50.907-08:00Hvis man så også ved hvor meget protein, kulhydrat...Hvis man så også ved hvor meget protein, kulhydrater og fedt der er i den samlede ret hvilken metode ville man så kunne bruge for at finde det pr. 100 g? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-29894474839720307772022-08-01T03:08:08.106-07:002022-08-01T03:08:08.106-07:00Godt forklaret, men hold det virker som man skal s...Godt forklaret, men hold det virker som man skal sætter godt tid af til det. Har du nogle råd til hvad man kan gøre hvis man spiser ude? og det spørgsmål om man kan gøre det med fx proteiner, gad jeg også godt hører svar på :-)Zarifenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-40492494472699949802022-07-22T03:30:41.673-07:002022-07-22T03:30:41.673-07:00Kan man bruge samme udregning npr der gælder indho...Kan man bruge samme udregning npr der gælder indholdet af fx protein el. Fedt indholdet i mad?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-53880929167199933272022-05-24T05:15:29.164-07:002022-05-24T05:15:29.164-07:00Hvor kan den købesHvor kan den købesPia Mikkelsennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-74791397078931062692021-05-08T11:22:21.712-07:002021-05-08T11:22:21.712-07:00meget lækker fisk. jeg havde rød peber broccoli h...meget lækker fisk. jeg havde rød peber broccoli hvidløg forårl løg der blev snittet meget fint og worket der til fløde stuvet spinat og et godt stk. brød. meget lækker Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01084234435576884837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-57091871194769002692020-05-04T04:21:41.337-07:002020-05-04T04:21:41.337-07:00Tak til Bente for info om skyr. Jeg drikker nemlig...Tak til Bente for info om skyr. Jeg drikker nemlig ikke mælk. Unknownhttps://www.blogger.com/profile/13890336612943859340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-38367128617669404002019-09-21T02:00:19.063-07:002019-09-21T02:00:19.063-07:00Ser godt nok lækkert ud - tror jeg vil prøve rette...Ser godt nok lækkert ud - tror jeg vil prøve retten når vi skal på fotosafari her i efteråret sammen med vores veganer datter og kødspisende svigersøn. Mon ikke man kan stille de kødspisende tilfredse ved at serverer kyllingespyd/kyllingebryst til. TAK for ideeen<br />Bodil og Ottohttps://www.blogger.com/profile/14943926385413337343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-14277509604388212942019-02-12T08:09:21.799-08:002019-02-12T08:09:21.799-08:00Jeg fik konstateret for højt kolesterol sidste år ...Jeg fik konstateret for højt kolesterol sidste år og har prøvet, at drikke vand med loppefrøskaller. Det var ikke nogen succes. Desuden har jeg psoriasis og vil prøve, at undgå gluten fra mel. Jeg elsker dog en god bolle med pålæg, så det har været svært at undvære. Da jeg så faldt over opskriften herinde tænkte jeg, at det må prøves. Jeg har netop bagt en dobbelt portion med sesam og chia frø som pynt. De er lidt mere gummi agtig end traditionelle boller, men det er nok en vanesag - faktisk blev de rigtig gode. I aften skal jeg have burger. Der vil jeg bruge en. Næste gang jeg bager vil jeg prøve at erstatte et æg med noget hampfrø olie, da det skulle være særlig gavnligt til hudproblemer som psoriasis. Nu kan jeg få en bolle til min morgenkaffe - jubii!! løjfihttps://www.blogger.com/profile/08385388116596669561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-11764852364947623052018-10-29T07:59:07.161-07:002018-10-29T07:59:07.161-07:00Hej. Spændende. Men kan kokosfibermel erstattes af...Hej. Spændende. Men kan kokosfibermel erstattes af noget? Evt en smule hvedemel eller majsmel, måske? 😊 Nogen erfaring? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06347641089318103226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-75558048074280151702018-06-13T15:10:50.024-07:002018-06-13T15:10:50.024-07:00KLIDRØV!KLIDRØV!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-7957081709844621322018-03-23T13:14:33.235-07:002018-03-23T13:14:33.235-07:00Du skulle bare vide hvor dirty. Er du til facesitt...Du skulle bare vide hvor dirty. Er du til facesitting? Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-36589853908266837442018-03-23T10:59:39.838-07:002018-03-23T10:59:39.838-07:00Beskidte KLIDRØV!!!Beskidte KLIDRØV!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-82963869741673590832017-10-29T02:48:16.143-07:002017-10-29T02:48:16.143-07:00Tusind tak. Den gule er knuste skaller - så du kan...Tusind tak. Den gule er knuste skaller - så du kan sagtens erstatte vægtmæssigt.Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-7301378046180133792017-10-29T01:54:08.888-07:002017-10-29T01:54:08.888-07:00Det ser vildt lækkert ud 😍
Vil man kunne bruge fi...Det ser vildt lækkert ud 😍<br />Vil man kunne bruge fiberHusk (den gule) i stedet for hele loppefrøskaller?Betinahttps://www.blogger.com/profile/04789040004505285128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-62396401627580518442017-04-03T11:30:24.233-07:002017-04-03T11:30:24.233-07:00Hej, desværre. Det vil godt nok suge væske og bliv...Hej, desværre. Det vil godt nok suge væske og blive til en gelé - men det kan ikke hænger sammen så.Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-73707573103604637572017-04-03T11:24:12.207-07:002017-04-03T11:24:12.207-07:00Tror du man kan bruge glucomannan pulver i stedet ...Tror du man kan bruge glucomannan pulver i stedet for husk? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-12184798082591838382017-03-07T02:48:58.018-08:002017-03-07T02:48:58.018-08:00Hej Lena
Dejligt du kan bruge det. Ja, naturligvi...Hej Lena<br /><br />Dejligt du kan bruge det. Ja, naturligvis må du printe det til eget brug :-)<br /><br />Mange hilsner<br />MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-29368134707104171572017-03-07T02:43:15.101-08:002017-03-07T02:43:15.101-08:00Hej Malou
Jeg vil gerne sige mange tak for dette ...Hej Malou<br /><br />Jeg vil gerne sige mange tak for dette regnestykke som jeg kan finde ud af.<br /><br />Må jeg printe det? Selvfølgelig kun til eget forbrug.<br /><br />Mvh Lena.McFeehttps://www.blogger.com/profile/17229821598299139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-16321908567208859682017-02-21T08:17:27.395-08:002017-02-21T08:17:27.395-08:00Hej.
Super opskrift. Vi har brugt aubergine "...Hej.<br />Super opskrift. Vi har brugt aubergine "pladerne" til en næsten alm lasange. En kødsovs lavets uden fløde/mælk men med masser af grøntager, lidt most feta oven på sovsen (mellem pladerne) og lidt revet mozarella på toppen.<br />Det blev ret godt og retten endte med 70 kal/100g.<br />Brugen af feta skyldes, jeg aldrig har brudt mig om hytteost - nærmere bestemt klumperne i hytteost. Forsvinder de klumper, når hytteosten varmes op? Kan se du bruger den i flere retter.<br />/HeidiDrillhttps://www.blogger.com/profile/05661105976032841686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-79663908264896033452017-02-04T04:48:46.640-08:002017-02-04T04:48:46.640-08:00Tusind tak. Ja, det er derhen af :-)Tusind tak. Ja, det er derhen af :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-66432932858145548982017-02-04T04:44:43.497-08:002017-02-04T04:44:43.497-08:00Ser lækkert ud! Minder smagen om "Normale&quo...Ser lækkert ud! Minder smagen om "Normale" pandekager eller? :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00030012051507969147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-73379265644994443142017-01-07T10:57:10.275-08:002017-01-07T10:57:10.275-08:00Tak. 5:2 er ikke i sig selv en slankekur - men en ...Tak. 5:2 er ikke i sig selv en slankekur - men en sund livsstil, med et naturligt medfølgende vægttab. Man holder sig under 500 kcal 2 dage om ugen og spiser 'almindeligt' ugens 5 øvrige dage. Den 500 kcal bestemmer man selv hvad man vil veksle til - og den her suppe et en god valgmulighed :)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-82747624127432001342017-01-07T09:44:11.984-08:002017-01-07T09:44:11.984-08:00Fin opskrift, men hvis det er som slankekur, så er...Fin opskrift, men hvis det er som slankekur, så er det ikke godt at bruge kogte gulerødder, da de indeholder meget sukker. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7819734920295734158.post-82280141564628569082016-08-18T21:50:28.567-07:002016-08-18T21:50:28.567-07:00Hej Maria
Jeg svarer desværre ikke længere på pri...Hej Maria<br /><br />Jeg svarer desværre ikke længere på private spørgsmål om 5:2. Du er dog velkommen til at stille spørgsmål i min 5:2 gruppe på Facebook, som du kan finde <a href="https://www.facebook.com/groups/182699911915325/" rel="nofollow">lige her</a> :-)<br /><br />Med venlig hilsen<br />Malou<br />Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.com