søndag den 29. december 2013

Godt Nytår!...

Så er tiden kommet til at sige GODT NYTÅR og tak for året der er gået. De sidste 5 mdr her på bloggen har været forrygende. Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt frisk 5:2 år sammen med jer der læser med her.

Uhm, jeg glæder mig til spise kransekage med god samvittighed i år. Hjemmebagt, naturligvis - af hjemmelavet marcipan. Og du kan se lige her hvordan man former og bager en kransekage.

Jeg beklager meget at jeg bliver nødt til at trække spændingen - men jeg ligger lige nu vandret for at nå alt inden jeg skal fejre nytår. Det betyder desværre at vinderne af kogebøgerne først bliver annonceret i det nye år.

Vi ses på den anden side. Fast vel!

2 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig også, og tak for al den inspiration, du har givet mig her på bloggen.
  Jeg håber 2014 bliver lige så interessant mht. faste, vægttab mm.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Hej Malou, Rigtigt godt og slankende Nytår ønske du, sammen med hele gruppen, tak for dejlig inspiration.
  Håber du får en skøn Nytårsaften, med de lækre kransekage
  Kærlig hilsen Kirsten

  SvarSlet