mandag den 1. september 2014

Thai-gryde med broccoli...

Kræfterne er meget små i tiden. Vejret er vendt og det har fået min sygdom til at flare op. Det er vigtigt for mit generelle helbred at jeg holder fast i min faste - og derfor er min jagt nu gået ind på færdigretter som jeg kan spise på de dage der ikke er kræfter til at lave mad.

Her den anden dag blev det til en krydret ret med linser, som jeg serverede med lidt dampet broccoli. Hele måltidet løb op i 445 kcal.

Retten er den her Thai Gryde fra Hanegal til 32,95 (købt i Kiwi).

Jeg syntes ikke den smager spor 'thai' - men derimod lidt som en linseret hjemme fra Indien. Varmt krydret og rart. Det er en meget blød ret uden særlig meget tekstur - så den bør serveres sammen med noget sprødt grønt.

Jeg tog derfor 100 g broccoli og delte i rustikke buketter. De blev overhældt med kogende vand og fik lov til at stå i 2 minutter. De blev derefter drænet, drysset med lidt salt og serveret til den opvarmede gryderet.

Ikke et tosset måltid. Jeg syntes godt at den krydrede ret kunne bruge en smule kølende skyr.

Så jeg tog 10 gram og sprøjtede ud over - og dryssede med en smule nigellafrø.

Kcal-regnskab:

450 g Thai Gryde fra Hanegal = 405
100 g broccoli = 34
10 g skyr = 6

I alt: 445 kcal - "Gratis": nigellafrø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar