tirsdag den 12. november 2013

39. fastedag: Omelet med squash og pølse...

Hjemme igen og i gang med fasten efter der sædvanlige mønster.......ahhhh, det har jeg bare trængt til. Mine planer var 2 sammenhængende fastedage på 0 kcal - men jeg frøs så meget i aftes at jeg vurderede at lidt brændstof ville være godt. Derfor blev det til denne lækre omelet:

Simpelt og dejligt - og hele portionen var på 381 kcal.

Da jeg havde været væk var det ikke det store jeg havde på lager. Men 1 squash og 2 tomater var der da. Jeg hentede en wienerpølse fra Hanegal i fryseren og tøede op i mikroovnen. Og så tog jeg de sidste 2 æg jeg havde på køl.

Pølsen blev flækket og skåret i skrå skiver. Squash, uden kerner, blev skæret i små tern. Æggene blev pisket sammen med 2 spsk vand, salt og peber. Tomaterne blev skåret i grove tern.

Pølsen + squash kom på en kold slip-let pande og blev varmet op. Begge dele blev sauteret sammen. Til sidst kom der 2 spsk vand på panden for at løsne alt fra bunden. Æggene blev hældt på og blusset skruet ret langt ned. Æggene fik lov til at stivne langsomt - der kom låg over de sidste 5 minutter.

Den færdige omelet blev gledet over på en tallerken.

Tomaterne kom på - og så var der mad. Halvvejs syntes jeg at jeg hørte min mave sige at jeg egentlig ikke behøvede mere - men jeg ignorerede det og spiste det hele. For så tror jeg fastedagen i dag bliver nemmere at komme igennem på 0 kcal. Men nu får vi se. 

Kcal-regnskab:

2 æg = 180
1 pølse = 160
130 g squash = 21
75 g tomat = 20

I alt: 381 kcal - "Gratis": vand, salt og peber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar