fredag den 1. november 2013

34. og 35. fastedag: Sammenhængende faste...

Denne uges faste bestod af 2 sammenhængende dage: 36 + 24 timer fra mandag aften til torsdag morgen. I tidsrummet indtog jeg ikke andet en vand, te og 2 sukkerfri bolsjer. Og jeg havde det rigtig godt hele vejen igennem. 

Jeg brød fasten torsdag med en lækker æggekage med fyld af masser af grøntsager og bacon.

Hvordan jeg skal faste i uge der kommer ved jeg ikke endnu. For om et par timer rejser jeg på ferie og er først hjemme næste søndag. Jeg håber der kan klemmes et par dages faste ind - men nu får vi se. Mit fokus er på at nyde mine spisedage. Så må jeg samle op når jeg kommer hjem.

Husk at deltage i min give-away med 3 eksemplarer af 1-Dagskuren

Fast vel!

2 kommentarer:

  1. Rigtig god ferie :) Og ja, nyd dagene.

    SvarSlet
  2. Fedt projekt. Jeg sværger til faste som en naturlig healing. Hvordan klarer du at afholde dig fra måd så længe? Hvad er det, der gør, at du ikke kaster dig over køleskabet lige pludselig? At du godt kan dy dig? Føler du bare ikke sult?

    SvarSlet