tirsdag den 12. november 2013

40. fastedag: Pølsemadder & boullion...

I dag har været en rigtig god fastedag. Det var virkelig smart af spise den omelet i går. Følte først et snert af sult sidst på eftermiddagen. Her hen under aften besluttede jeg mig igen for at opgive de 0 kcal og lave lidt at spise. Det blev til knasende pølsemadder og varm boullion.

Knækbrød med kartoffelspegepølse fra Hanegal, mayonnaise og rødløg. Knas, fedt og masser af smag. Jeg spiste det langsomt og det bekom mig vel. Men jeg syntes godt jeg kunne klare lidt varmt i maven også.

Så jeg lavede en stor kop Herbamare og drak bagefter. Er nu mæt og tilfredsstillet. Virkelig god mad på en fastedag.

Kcal-regnskab:

40 g knækbrød = 95
53 g spegepølse = 120
8 g mayonnaise = 58
10 g rødløg = 5
5 g Herbamare = 16

I alt: 294 kcal

Næste fastedag bliver fredag. Der venter 2 labre spisedage forude. I morgen kage hos en veninde og torsdag Winemakers Dinner på Miró. Det skal nydes i fulde drag.

Fast vel!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar