torsdag den 13. marts 2014

Farvel til 30 kg...

Wuhu, så er der røget 30 kg - på 7 måneder. Det er intet mindre end et mirakel!

Knipsede det her billede i aftes efter jeg kom hjem fra en fantastisk Winemakers dinnerMiró - beklager at det er lidt uskarpt....men det var jeg også da jeg tog det. Tænk at man kan spise og drikke som man lyster de dage man ikke faster - og tabe sig samtidigt? Jeg startede på 126,7 kg og vejer nu 96,5 kg - og har ca 21 kg tilbage at tabe.

Min søster tog det her billede af mig sidste sommer. Jeg må indrømme at jeg ikke kan huske at jeg så sådan ud - så meget fortrængte jeg min overvægt. Er simpelthen SÅ glad for at jeg opdagede 5:2 - som så er blevet til 4:3 for mig (til mit BMI er under 30 - så går jeg ned på 5:2 igen).

Sidder du derude og tænker "Hallo, det er da det jeg skal ha' gang i" - så læs min FAQ og start i dag!

Du er også mere end velkommen i min 5:2 gruppe på Facebook. Vi er i skrivende stund 2900+ fastefolk som støtter hinanden på vejen til at sundt vægttab - og nyder godt af alle de sidegevinster diæten kaster af sig.

Fast vel!

29 kommentarer:

 1. Super godt gået !! Og tak for alle de gode tips og opskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Dejligt at du kan bruge det du finder her ☺

   Slet
 2. Hold da lige op, hvor er det flot! Godt gået :-)

  SvarSlet
 3. Så sejt og så smuk i den kjole, ser også ud til det har været en god aften som du siger :-) flot pose med støvsugeren hehe ;-) så flot stor respekt herfra !

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak ☺

   Er for at sige det mildt, festligt overrislet efter en winemakers dinner - og hoppede lige i kjolen da jeg kom hjem. Troede ikke jeg har klar til den endnu.

   Slet
 4. Tillykke med det flotte resultat, jeg er sikker på, du også nok skal nå at faste de sidste kilo væk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak ☺

   Ja, det tror jeg også. Det kommer til at gå langsommere fra nu af, men jeg har tid nok.

   Slet
 5. Håber det er ok at jeg har linket til dette indlæg på min FB!
  Og tillykke, du er den absolut sejeste madblogger jeg følger!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Naturligvis er det ok.

   Aww, tusind tak ☺

   Slet
 6. Fantastisk resultat, og godt du er tilbage på bloggen efter ferien :-)

  SvarSlet
 7. Hold da helt K Æ F T ! Jeg kunne ikke lige genkende dig- dammit det flot og hvor ser du bare endnu mere dejlig ud end før��

  Michelle

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak <3

   Ja, det er godt nok en stor forandring. Er spændt på hvordan jeg kommer til at se ud efter de næste 20 kg.

   Slet
 8. det er bare så godt gået flot flot.
  jeg er lige begyndt på 5-2 hvordan kan det være du køre 4-3 ?
  går det hurtigere med vægttab på 4-3 ?
  hilsen Mette
  http://ting-sagerogkager.blogspot.dk/


  http://ting-sagerogkager.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)

   Nej, det går ikke nødvendigvis hurtigere - men når man har BMI over 30 kan man køre 4:3 da kroppen har meget ekstra fedt at tage af.

   Slet
 9. Wow! Hvor ser du skøn ud! Tillykke med det flotte resultat.. :)

  Og hvis jeg må have lov at bemærke, så ser du ikke alene lettere ud, men ser også 10 år yngre ud! :)

  KH. Katrine

  SvarSlet
 10. Wauw... Vildt at udseendet ændrer sig så meget - du er en helt anden type nu. Men jeg synes, du har set skøn og imødekommende ud hele tiden. Nu er du bare mere babe agtig:). Hvordan tænker du egentlig ift at bevare vægttabet? Nogle gange forstår jeg ikke, hvorfor overvægtige ikke stiller sig tilfreds med deres vægttab lidt tidligere end de når deres ultimative vægt og er meget slanke. Du ser fantastisk ud og kunne sagtens stoppe nu og begynde vedligehold i mine øjne. Min mening er totalt underordnet. Lufter den bare, fordi jeg tænker, at det må være nemmere at fastholde din vægt nu end når du er endnu 20 kg lettere.... Giver det overhovedet mening :) Flot gået anywho!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak - det var sødt sagt <3

   Hmm, jeg vejer jo stadig ca 100 kg (det kan du ikke se på det øverste billede for jeg har 'all my junk in the trunk'). Jeg vil gerne veje ca 80 kg - som er 20 kg mere end det jeg 'plejede' at veje før jeg blev tyk.

   Når jeg kommer ned på de 80 kg vil jeg vedligeholde ved at faste 1 dag om ugen :-)

   Slet
 11. Hej Malou.
  Tillykke med din "milestone" og jeg er glad for at du stadig mangler nogle kilo, for så er der en chance for at der kommer flere opskrifter fra din hånd. Jeg er vild med dem, og følger dine fasteopskrifter slavisk. Skulle jeg også tabe mig 30 kilo, så kan jeg takke dig for det.
  Med venlig hilsen
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)

   Uh, der skal nok komme mange flere opskrifter - for selv når jeg når min ønskevægt vil jeg fortsætte med at faste 1 dag i ugen.

   Ih, hvor dejligt at du kan lide mine opskrifter :-)

   Slet
 12. Super flot - sikke en præstation og inspiration til at komme igang! 1000 tak for det.

  mvh
  karin

  SvarSlet
 13. Hvor er det dejligt for dig. Er ikke spor misundelig men kunne godt tænke mig at være lige så god og standhaftig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)

   Ja, hvem havde troet at jeg havde disciplin til det? Ikke mig, i hvert fald. Det handler om at sige "I morgen må jeg spise hvad jeg vil".

   Slet
 14. Hej Malou
  Du ser skæppeskøn ud. Har et spørgsmål. Du har tidligere skrevet at du har halveret dit indtag af smertestillende pga. 5:2 kuren. Hvad skyldes dette? Er det fasten eller grundet vægttab?
  Mvh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak <3

   Jeg tror det er en kombination. At faste har en antiinflammatorisk indvirkning på kroppen - og de manglende kilo belaster jo leddene mindre. Nu kan jeg mærke hvad der er fibrosmerter, nervesmerter og skader efter ulykken. Det er SÅ rart ikke bare at køre smertestillende ind på autopilot, men efter behov.

   Slet
 15. Wauw! Det er simpelthen utroligt. Når det så er sagt, synes jeg du var smuk - også før du tabte dig. Men man kan se, at du har fået en anden holdning :-) Og det kan kun være godt for dine led at have mindre at slæbe rundt på. Du er simpelthen for sej. Er ikke selv på 5:2, har ikke tænkt mig at komme det, men elsker dine opskrifter her. Måske endda mere end dem på klidmoster, de her passer lige i sværhedsgraden og tidsbudgettet til studerende på 6. år og et stramt budget. Masser af gode råvarer, men ikke de dyreste ;-)

  SvarSlet