lørdag den 12. oktober 2013

29. fastedag: Junkfood (tømmermænd)...

I går var jeg virkelig på vulkaner. Først middag med hele svineriet på Memphis Roadhouse og derefter store stærke cocktails på Sidebar. Da jeg vågnede i morges var jeg klar til at bytte alle 3 katte væk for en Treo. Jeg overvandt mine kodyle tømmermænd i løbet af dagen og cyklede en lille tur for at få lidt frisk luft + få dannet noget ledvæske i mine dumme knæ. Og så kom jeg forbi Burger King.....

Jeg cyklede op til ruden i drive-inn og spurgte om jeg måtte ha' lov at købe en burger der, selv om jeg var på cykel. Og det fik jeg lov til. Valget faldt på en Whopper Fuldkorn.

Jeg hjulrede hjem så hurtigt som kroppen tillod og satte tænderne i den lune burger. Den var sgu ikke så tosset - men jeg måtte levne de sidste 2 bidder......der var simpelthen ikke plads til mere. Hvor mærkeligt. Det er ikke optimalt at spise brød på en fastedag - så resten af dagen kan godt blive lidt træls. Men pyt, når man skal brænde sine kcal af på noget ufornuftigt var det vist ikke det værste valg. Men det er skræmmende at tænke på at sådan en burger indeholder 538 kcal. 

Nøj, hvor er det dejligt at være stoppet med ADF. Jeg blev stresset af hele tiden at skulle veksle. Nu spiser jeg og faster igen som det passer med ugens øvrige program. I morgen og mandag bliver totalt lækre spisedage. Jeg skal nemlig lave mit bud på årets mortens-and til bloggen - og har lige nu en fritgående landand på 3,7 kg liggende i køleskabet til optøning. 

Og nu vil jeg kravle under dynen med en varm kat, en varm kop te og en iskold gyser.
   

2 kommentarer:

  1. Rigtig god lørdag aften til dig Malou. Den burger ser nu ellers sååå lækker ud:-)

    SvarSlet
  2. Jeg æææælsker din ærlighed :)
    Hurra for dig, der viser det hele menneske og ikke kun glansbilledet

    SvarSlet