torsdag den 24. oktober 2013

31. fastedag: 0 kcal...

Så er jeg tilbage igen efter 1 uges pause. 3 spisedage i rap, messe i weekenden og sygdom blev pludselig til en ufrivillig pause fra 5:2. Men det har været godt lige at prøve at se hvordan det er ikke at faste. Og jeg må indrømme at jeg savnede det.

Jeg har på ingen måde haft styr på min kost i ugen der er gået. Har helt ærligt ikke nogen ide om jeg har fået for meget eller for lidt. Men se lige hvad Anne inviterede mig på i tirsdags: fried chicken med ranchdressing, majskolbe med SMØR, glaserede gulerødder og perleløg, collard greens, pickle pot med græskar, pickelback shot og øl. Åh, det var godt.....

Ugen har kostet + 2,8 kg på vægten. Og jeg ved meget af det er væske pga kulhydrater. Jeg tager det med ophøjet ro, for jeg gider på ingen måde stresse over vægttabet. Det er livskvaliteten, både på den korte og den lange bane der er vigtigst. Og jeg har haft en god pause.

Jeg har nu fastet siden tirsdag aften og nærmere mig hastigt de 36 timer på 0 kcal - og jeg fortsætter fasten. Måske laver jeg en suppe i aften, eller måske kører jeg igennem til i morgen tidlig. Det må tiden vise....

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar