torsdag den 3. oktober 2013

24. fastedag (ADF): Thai-suppe...

Man har et standpunkt til man tager et nyt. Endnu engang måtte jeg skrinlægge min intention om at faste igennem på 0 kcal. Jeg havde ellers ikke følt sult eller ubehag hele dagen, men kl 17 sagde min krop "Gi' mig noget". Det blev til denne hurtige og meget velsmagende thai-suppe som jeg lige kunne flikke sammen mens jeg fyldte opvaskemaskinen.

En hot suppe med smæk på smagen - og med både grønt, kød og nudler. Og der var kun 212 kcal i hele portionen.

Der var heldigvis stadig kylling tilbage fra min sommerfuglekylling - så det tog jeg noget af. Grøntsagerne blev til lidt rød peber og gulerod i små tern + edamamebønner fra fryseren. Til at give smag brugte jeg finthakket hvidløg, ditto ingefær, chiliflager og hakket frisk koriander. Suppen blev, som altid, lavet på Herbamare  Urtebouillon. Nudlerne var de meget kaloriefattige Shirataki-nudler.   

Hvidløg og ingefær sauteres i ¼ tsk olie. Der tilsættes 4 dl vand og 10 g HB + lidt tørrede chiliflager. Nudlerne drænes og skylles grundigt. Grøntsagerne tilsættes suppen sammen med kyllingen og nudlerne. Kog i 2 minutter og drys med hakket koriander ved servering.

Det var en kæmpe portion og jeg kunne ikke spise op. Jeg spiste alt fyldet og lod en del at selve suppen være tilbage.

Kcal-regnskab:

2 g olie = 18
5 g hvidløg = 8
5 g ingefær = 4
10 g Herbamare = 32
25 g gulerod = 9
35 g rød peber = 11
45 g edamamebønner = 64
55 g kylling = 60
100 g Shirataki-nudler = 5
5 g koriander = 1

I alt: 212 - "Gratis": 4 del vand og chiliflager

I morgen er det spisedag med frokost inde i byen og kæresten til bøf om aftenen. Og så faster jeg igen lørdag - og endnu engang med 0 kcal som mål. Men nu får vi se....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar