torsdag den 10. oktober 2013

28. fastedag og status på ADF...

Det var meningen at jeg ville køre ADF (alternating day fasting) i en testperiode på 14 dage - men har besluttet at stoppe her. Det har været spændende, men jeg syntes det er besværligt og ufleksibelt. Så nu går jeg tilbage til at 4:3 fra i morgen - og glæder mig til 2 spisedage i træk.

Til gengæld vil jeg så til at faste på færre kcal - det er faktisk nemmere end at spise en lille smule. "Dagens ret" i dag var f.eks et glas Herbamare Urteboullion (10 g) på blot 32 kcal og jeg må indrømme at jeg ikke trænger til andet. 

Det har været meget lærerigt med ADF. Nu har jeg for alvor lært kroppens signaler at kende. Og har lært hvad jeg på ingen måde skal spise dagen før en fastedag - og det var jo hver anden dag. Det betød at jeg stort set ikke kunne tåle hurtige kulhydrater af nogen art. 

Og vægten? Den første uge på ADF tabte jeg ikke så meget som 1 gram - men derefter er der røget lidt. 

Sådan ser jeg ud i dag, på dag 65 af 5:2 diæten. Du kan se billedet fra den 1. og den 24. dag lige her. Det totale vægttab, efter gårsdagens spisedag, er på 13,3 kg. Det kan ses, mærkes og føles. Jeg er bestemt på rette vej.....

Wee, og den 5:2 gruppe på Facebook som jeg oprettede for 14 dage siden har nu allerede over 700 medlemmer. Hvis du er klar til at springe på 5:2 og gerne vil være en del af en skøn støttegruppe, kan du melde dig ind lige her.

 

6 kommentarer:

 1. Det er fandme flot, Malou! Og hvor ser du godt ud!:-)

  KH Camilla

  SvarSlet
 2. Wau what a women:-) kommer helt klart igennem dette, takket være dig. Og du ser sgu da godt ud. Kh janni johansen

  SvarSlet
 3. Harlige tjekket dit billede, fra første dag, du ser jo ikke kun meget meget slankere ud nu (hvad du jo også er) men også 10 år yngre ud. godt gået.

  SvarSlet
 4. Sejt gået, Malou!! Sikke en forskel! Giver B-mennesket ret i, at du også ser yngre ud :o)

  Tak for inspirationen og den fantastiske gruppe på FB. Nu er jeg også godt på vej med -1,4 kg efter den første uge. Men det bedste er, at min kropsbevidsthed er blevet meget bedre og at jeg nu kun spiser når jeg er rigtig sulten og at jeg ikke småsnacker dagen lang længere.
  Så igen, tusind, tusind tak :o)

  SvarSlet
 5. hvor er det bare stærkt gået Malou!

  SvarSlet
 6. Wow! Stor forandring. Godt gået! Kan du egentlig mærke forskel mht. til dine smerter? Eller - hvordan kan du mærke forskel fra før og til nu ifht. din krop? :) Det kunne jeg godt tænke mig at høre om, hvis du vil dele.

  SvarSlet