onsdag den 4. september 2013

Spisedag 18...

En spisedag hvor jeg på ingen måde gik ned på kulhydrater. Og samtidig slutningen på den længste faste indtil videre: 43 timer.

Grunden til at jeg fastede så længe var at jeg havde besøg af TV2 i dag. Inden længe kommer det et indslag om 5:2 i Nyhederne og i den forbindelse blev jeg interviewet om hvorfor jeg har valgt netop den diæt - og jeg lavede den her nudelsalat til at bryde den lange faste med. 

Og her er så den portion jeg spiste af mens kameraet snurrede.

Sen eftermiddag: En Lion bar (spild af kcal - æv)

Aftensmad: Nudelsalat og 2 3 øl.

I morgen faster jeg igen. Det er som sagt lidt vildt at faste hver anden dag - men jeg skal ud og spise 3 gange i weekenden.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes at det er en rigtig god måde at følge denne nye trend på - afprøvet på et helt almindeligt menneske. Og dog, jeg har fulgt din anden blog, hvor du tit snakkede om hvor forfærdelig din fibro var. Det er ikke fordi at jeg ikke tror på, at du har denne trælse sygdom, jeg har bare lagt mærke til at du udgiver oftere indlæg (på to blogge endda) og siger ikke så meget om hvordan fibroen har det. Så her kommer mit spørgsmål: Hvordan har fibro'en og kroppen det? Har 5:2-kuren været god mod smerterne, eller har du bare valgt ikke at skrive om det længere? De bedste hilsner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg prøver at vise hvad 5:2 er i øjenhøjde. Håber det kan aflive nogle fordomme og give et mere nuanceret billede af hvad faste og spisedage er.

   Ak ja, den fibromyalgi. Jeg prøver at blive bedre til at acceptere at den er min følgesvend, men at den ikke skal fylde for meget i mit liv. Har efterhånden fået mange negative reaktioner a'la "Mere mad - mindre sygdom, tak" og skriver derfor ikke så meget om det længere. Det gør jeg så til gengæld på Facebook hvor jeg får støtte af mine nære og kære.

   Jeg kan dog helt klart mærke en forskel siden jeg er begyndt på 5:2. Det er som om kroppene er blevet afgiftet og det kan mærkes i leddene. Men smerterne er der stadig, de er bare anderledes.

   Slet