søndag den 15. september 2013

16. fastedag: spinatsuppe med fut i...

En helt igennem smertefri fastedag i lørdags som begyndte i København og sluttede herhjemme i Århus. Jeg havde brugt en del energi på rejsen, så jeg besluttede mig for at spise en lille suppe for ikke at gå helt tom i seng. Der var dog intet i køleskabet, så jeg måtte finde alt i fryseren.

Det blev til en spicy spinatsuppe med karry, kokos og alternativt fyld. Køn var den ikke, men heldigvis ganske velsmagende.

I fryseren hentede jeg helbladet spinet og den sidste rest Ild i røret, som jeg lavede den allerførste fastedag - og i skabet urtebouillon og kokosmælk. Det blev også til 1 tsk indisk karrypasta fra køl.

Først lavede jeg 5 dl bouillon og kogte spinaten i 5 minutter. Suppen blev derefter tilsat karrypasta og kokosmælk - og blev blendet med en stavblender. Ild i røret blev tøet op i den færdige suppe - og så var der mad.

Det var en kæmpe portion - og jeg kunne kun spise ca ⅔. Men det var dejlig nem mad i bedste Stop Spild Af Mad stil.

Kcal-regnskab:

 ¼ portion Ild i røret = 125
150 g spinat = 30
11 g Herbamare = 35
50 g kokosmælk = 107
7 g karrypasta = 25

I alt: 322 kcal - "Gratis": 5 dl vand

Jeg tager en dobbelt fastedag her mandag og tirsdag. I dag kun på bouillon og i morgen med en lille blendet suppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar