søndag den 1. september 2013

Spisedag 16...

Endnu en spisedag med sukker, fedt og masser af alkohol. Var til et pragtfuldt bryllup som blev holdt hos Den Danske Frimurerorden i Århus.

Sen formiddag: opvarmet brisket fra dagen før, fra Memphis Roadhouse. Skulle ha' noget i maven som kunne mætte lang tid, for vielsen var kl 13.

Eftermiddag: Bryllupskage og et glas bobler.

Lækker kage med lyse bunde, chokoladecreme og hindbærmousse. Jeg spiste 2 stykker.

Forret: Bresaola med sennepsdressing, sprøde tern af bacon, mandler og forårsløg.

Hvidvin - med utallige opfyldninger.

Hovedret: Kalvefilet, fyldt med savoykål og perlehønebryst - persillekartofler, ratatouille og kryddersauce.

Mange glas rødvin.......rigtig mange.

Dessert: Chokoladetung brownie, frisk frugt, lille crème brulée og chokoladeskål med rørt vaniljeis. 2 glas asti.

2 glas Baileys og en del kransekage. Vi gik efter brudevalsen, men før natmaden.

Efter de her 2 spisedage, hvor den har fået fuld pedal, har jeg det ikke ret godt i kroppen. Maven er oppustet og vægten siger + 2,1 kg. Men jeg fortryder intet: for jeg har nydt hver en bid og slurk jeg har indtaget.......og for mig er det faktisk det allervigtigste. For efter jeg er begyndt på 5:2 er jeg blevet bevist om virkelig kun at spise ting på mine spisedage som jeg nyder. 

Næste weekend bliver helt vild på madfronten. Der er nemlig Food Festival her i Århus. Fredag skal jeg derud med min søster og på Memphis Roadhouse bagefter. Lørdag skal jeg deltage i en paneldebat om madspild derude - og til Villa Supreme bagefter. Søndag skal jeg være dommer til "DM i hotdog" i den moderne kategori (der er 10 hotdogs til bedømmelse) - og regner ikke med at skulle spise aftensmad den dag. 

Jeg nupper en uge på 4:3 og faster i dag, tirsdag og torsdag.

14 kommentarer:

 1. Det ser ud som et fantastisk bryllup du har været til.
  Jeg har spændt fulgt de 5:2 projekt, og du får det til at se så let ud, at nu har jeg også kastet mig ud i det. Så er i gang med første fastedag. Håber jeg kan være lige så sej som du. Men jeg er lidt spændt på hvordan kroppen reagerer, da jeg tager noget ret stærkt medicin.
  God søndag og fastedag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det var et helt fantastisk bryllup :-)

   Dejligt at du også er blevet inspireret til at lægge stilen om :-)

   Men jeg må sige at jeg bliver lidt bekymret når du skriver "ret stærk medicin". Du bør altså under ingen omstændigheder kaste dig ud i en fastekur uden at konsultere din læge, når du tager receptpligtig medicin. Og nu ved jeg jo ikke havde du får medicinen for - men det anbefales ikke at faste hvis man lider af visse kroniske sygdomme. Faste stresser kroppen og man skal ikke stresse en syg organisme yderligere.

   Tak, i lige måde.

   Slet
  2. Du skal ikke være bekymret, selvom det er sødt af dig, men det er ok at jeg faster. Jeg skal bare være opmærksom på hvordan jeg reagerer, men det gik heldigvis over al forventning:)

   Slet
  3. Phew, det er jeg lettet over at du skriver. Godt at du har styr på det. Dejligt at høre :-)

   Slet
 2. Jeg er imponeret og også lidt misundelig over, at du kan holde til de udsving i menuen :-) Min krop skriger ad mig i flere dage, når jeg laver sådan et "stunt" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ingen grund til at være misundelig - for jeg betaler skam prisen for det nu. Maven skælder ud og kroppen er træt.

   Men jeg har lovet den at der vanker rigtig lækker og sund mad i morgen på spisedagen ;-)

   Slet
 3. Imponerende og spændende, hvordan ser det så ud med vægten ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Som det står nederst i indlægget, har de sidste 2 dage "kostet" en vægtøgning på 2,1 kg. Men jeg ved at meget er væske der er bundet - så jeg tror det forsvinder igen i løbet af et par dage ;-)

   Slet
 4. http://www.kropblog.dk/5_2-kuren_anmeldelse/#more-1508

  Faldt lige over denne blog. Der er en "anmeldelse" af diæten, og derudover mange saglige indspark og artikler om sundhed og ernæring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, tak - jeg sætter det lige ind som link man kan følge HER :-D

   Slet
 5. Havde du ærteblomster i håret ;-) ?
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, for de visnede desværre alt for hurtigt - så det var godt jeg lavede en test først. Men jeg havde en stor rød silkeblomst i håret i stedet ;-)

   Slet
 6. Hvor er det bare en smuk bryllupskage! Ikke at det har så meget med noget at gøre, men måtte lige ud med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er den ikke bare smuk? OG så smagte den pragtfuldt også - rent win-win :-D

   Slet