tirsdag den 29. april 2014

Rejesalat på sundwichbrød...

I dag var min frokost et stykke smørrebrød med rejesalat.  En kreation af ristet sundwichbrød, skyrkyssede rejer, kapers og karse. Åh, det var godt...

En god og mættende mad - på blot 250 kcal.

I går bagte jeg sundwichbrød til min english breakfast. Jeg havde gemt det ene stykke som jeg nu ristede hårdt på begge sider.

I fryseren hentede jeg en pakke med 150 g rejer. Og så gik jeg på jagt i køleskabet efter brugbare ting og sager.

Det blev til skyr (50 g), kapers (15 g), fuldkornssennep (6 g) og karse (5 g).

Rejerne blev tøet op og drænet for overskydende væde.

De blev rørt sammen med resten (hold lidt kapers og karse tilbage til pynt) og smagt til med urtesalt og friskkværnet peber.

Den labre rejesalat blev toppet op på det ristede sundwichbrød og pyntet med kapres, karse og en lille citronbåd. Og så var der mad....

Kcal-regnskab:

1 stk sundwichbrød (med 57 g æg)  = 99
150 g rejer = 105
50 g skyr = 30
15 g kapers = 6
6 g sennep = 8
5 g karse = 2 

I alt: 250 kcal - "Gratis": citron, salt og peber.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar