lørdag den 31. august 2013

Spisedag 15...

En helt vild spisedag med hele 2 restaurantbesøg og masser af procenter. 

Formiddag: Jeg brød fasten kl 10:30 med en Chai-cino på Baresso (kvalmende sød og alt, alt for dyr)

Frokost på Restaurant ET: Først 3 østers "perle blanche" med vinaigrette, citron og sprødt.

1½ glas hvidvin.

Rørt tatar med salat og store sveller. Og her kommer det chokerende: jeg måtte levne!?! For blot 3 uger siden ville jeg ha' ryddet tallerkenen - nu måtte jeg give op.

Aften: Dobbelt G&T på Sherlock Holmes.

Dobbelt rom og cola

Middag på Memphis Roadhouse sammen med 5 andre (det var mit 30. besøg der). Vi bestilte 6 forretter til deling så jeg fik: 1/6 Popcorn Shrimp.

1/6 Stuffed Potato Skins

1/6 All-Beef Sliders

1/6 Apple Smoked Hot Wings

1/6 Onion Rings

1/6 The Real Deal Nachos

2 x 2 Pickle Backs + en helt pitcher Brooklyn Lager.

Hovedret: Combo Platter med ribs, brisket, majskolbe og picklepot.

Dessert: ½ Cookie Skillet med vaniljeis.

Puha, det var for meget af det gode. Vægten siger da også + 1,2 kg efter den omgang. Men jeg havde en herlig dag og en pragtfuld aften - og det var det vigtigste.

I dag står den på bryllup. Jeg vil forsøge at holde mig på ca 2 glas vin og ikke spise mere end maven syntes er ok. Glæder mig rigtig meget til at faste i morgen!


2 kommentarer:

 1. Kære klidmoster.
  Jeg er netop begyndt på 5:2 kuren efter at have læst bogen og set dokumentaren. Jeg faldt over din blog, fordi jeg ledte efter lidt menneskelig inspiration til 5:2 :)
  Jeg er i gang med min første fastedag, men er lidt nervøs for den, fordi jeg er lidt af en "sukkergris", der tit oplever fald i blodsukker, og det gør mig rigtig skidt tilpas. Jeg håber, jeg overlever min første fastedag og ser frem til at spise rigtigt igen i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Line

   Jeg håber du kom vel igennem din første fastedag. Det kræver lige lidt tid at vænne sig til ikke at spise - men hæng på ;-)

   Slet