lørdag den 17. august 2013

5. fastedag...

I denne uge har jeg valgt at køre 4:3 i stedet for 5:2. Jeg var nemlig ude og spise fredag og skal igen i morgen. Så lørdag blev ugens 3. fastedag og nr 5 i alt.

Den rytme der fungerer bedst for mig er kun at spise et måltid på fastedagene - og det bliver indtaget mellem 17 og 19, alt efter dagsformen. Der bliver dog drukket flittigt i løbet af fastedagene. Vand, urtete og Coke Zero - og af og til en enkelt birkesaft.

Den indeholder 60 kcal pr flaske. Det skal man lige huske i det endelige regnskab. Men den er rigtig god at drikke først på eftermiddagen når man er ved at gå sukkerkold. Jeg har faktisk lavet sodavandsis af saften og de er rigtig gode på en fastedag.

Dagens måltid var fyldt squash med blomkålsris, tomatsauce og rustik salat (498 kcal). Og jeg kunne altså kun spise ca halvdelen.

Note: jeg gjorde en dyd af nødvendigheden og tog en fastedag med tømmermænd. Fik så hatten passede af vådt og tørt fredag, så det var faktisk rigtig rart slet ikke at spise noget hele dagen. Næste fastedag bliver tirsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar