onsdag den 21. august 2013

6. fastedag...

Så nåede jeg til min 6. fastedag 4,9 kg lettere end før den 1. for lidt over 14 dage siden. Og som man kan se her på bloggen har jeg bestemt ikke lidt nogen nød på spisedagene.

Kroppen har vænnet sig til at faste og jeg har fundet den rytme der passer mig lige nu. Det kan være det ændres til vinter når kroppen skal bruge flere kcal på at holde sig varm. Men som det ser ud nu drikker jeg kun vand, te og en enkelt Cola Zero fra kl 18 dagen før og til kl 17-17:30 på fastedagene hvor jeg spiser dagens eneste måltid.

Og denne dag var det den spicy mulligatawny som du kan se opskriften på lige her.

Note: Bedste fastedag indtil videre. Følte først forbigående sult kl 14:30. God energi og ikke træt. Næste fastedag bliver efter planen torsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar