tirsdag den 27. august 2013

Spisedag 13...

En rigtig god dag hvor jeg ikke følte at jeg sparede på noget som helst.

Tidlig morgen: 2 stk knækbrød med valnødde-flødeost.

Sen morgen: Havregrød af 1 dl gryn, 1 spsk chiafrø, 2½ dl vand og ½ tsk salt. Toppet med frysetørrede blåbær, ahornsirup og en god klat SMØR.

Formiddag: 2 dl minimælk.

Frokost: 2 stk smørrebrød og en Antons hindbærsaft på Foodfein.

Eftermiddag: delefrugt med en veninde. Det blev også til 1 stykke chokolade og ca 10 citronmandler.

Eftermiddag: hjemmelavet is af havtorn.

Aftensmad: 20 stk sushi.

Jeg plejer at kunne spise 20 stk uden problemer - og var så snotdum at tro jeg kunne gøre det samme nu. Men ca 30 minutter efter den sidste bid gik jeg i 'carb-coma' og kunne slet ikke andet end at sidde på en stol og gabe. Og det har gjort fastedagen i dag rigtig svær......jeg har været sulten med sulten på. Lesson learned!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar