lørdag den 10. august 2013

Spisedag 1...

For at give et mere nuanceret billede af hvordan 5:2 virker for mig har jeg valgt også at poste indlæg med de ting jeg hælder indenbords på spisedagene. Så her kommer den første dag efter den første faste:

Morgenmad: ½ økologisk vandmelon.

Frokost: 3 stk smørrebrød - hønsesalat, kartoffel og okseinderlår.

Eftermiddag: jordbærkage med mazarinbund og flødecreme.

Aftensmad: 2 stk hotdogs med nordiske gedepølser fra Hanegal og hjemmelavet fennikelremoulade.

2 kommentarer:

 1. Det er rigtig spændende at følge dig på denne "fastekur" - glæder mig til at høre om resultatet.
  Du er modig at du tør veje dig hver dag - har før gjort det samme, men tabte helt modet da jeg et par gange havde taget over 2 kg. på, senere viste det sig blot var væskeophopning. Held og lykke.
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du gider følge med :-)

   Jeg vil altså også kun veje mig hver dag her i starten for 'projektets skyld' - er nysgerrig for at se hvordan kroppen reagerer efter spisedagene. Der skal slet ikke være så meget fokus på vægten fremover, det gør mig bare kuldret.

   Tusind tak <3

   Slet