mandag den 26. august 2013

Nem videoguide til 5:2 diæten...

Her er en meget informativ video som gennemgår 5:2 diæten i meget forståelige vendinger:

4 kommentarer:

 1. Hej Klid ;) Jeg er lettere forvirret; man skal spise normalt på spisedage, og videoen viser grønne cirkler med 2000 (kcal.) - er man så ikke nødt til at tælle kalorier, hvis man skal holde sig til 'normal'? Altså, hvis man kunne spise normalt (dvs. det, man rent faktisk havde brug for und nichts weiter), så gjorde man det vel bare og undlod at blive for tyk... -agtigt :) Tæller du, eller spiser du bare det, du plejer på spisedage?
  Vi ses. KH. din OCD-strikker

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej OCD-strikker ;-)

   De 2000 kcl er gennemsnitlige - "normalt" betyder ens eget TDEE - som udregnes lige her. Man skal ikke tælle kalorier, men være sikker på ikke at få for lidt (og huske det sunde fedt) - for så vil kroppen ikke være med på spøgen ret længe. Jeg tæller ikke - men som du kan se på de indlæg fra min spisedage kaster jeg ind uden at skæve til om det er fedt eller 'usundt'. Og jeg har altså tabt 8,5 kg - eller 34 pakker økologisk SMØR :-D

   Ja, vi ses. Gerne snart?

   KH Klidkosten

   Slet
 2. Faste dagene ligger de fast - altså f.eks mandag og torsdag ...
  Og spisedagene der tæller du slet ikke, du giver den gas med både smør og sovs , og alkohol ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, man kan lægge fastedagene som man vil - og som de passer ind i ens program.

   Nej, jeg tæller ikke - men skæver lige til mit TDEE for at se om jeg når kalorier nok ;-)

   Læs endelig min FAQ, der er meget at hente.

   Slet