søndag den 25. august 2013

Spisedag 12...

Endnu en fantastisk spisedag. Jeg skulle igen på farten og kun selv sørge for morgenmad.

Tidlig morgen: Knækbrød med skyr og ferskenmarmelade.

Morgenmad/brunch: Oksepølse fra Hanegal, 6 skiver bacon, 2 spejlæg og ketchup.

Eftermiddag: Masser af forskellige smagsprøver på økologisk gårdmarked. Pølser, confiteret and, bison, sirup, snaps, likør og cider. Og en lille lakrids-is.

Aften: Hindbærvand fra Antons (verdens bedste).

Aften: Forretten bestod af grov mousse af varmrøget laks, bagte rødbeder og gulerødder, kartoffelsalat, hvedekernesalat, krydderurtedressing og nybagt brød.

Aften: Hovedretten vat tomat/bønnesalat, rustik kartoffelmos og 2 gryderetter lavet på bisonkød: chili con carne og stroganoff.

Aften: Desserten var gårdens hjemmebagte kringle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar