lørdag den 17. august 2013

Spisedag 7...

5:2 Diætens 7. spisedag endte med at ryge i hegnet. Og jeg fik i hvert fald de kcal jeg skulle ha' + en hel del flere. 

Morgenmad: ristet brændenældebrød med vildtfanget laks, dild og et spejlæg + 8 butterbeans i tomatsauce.

Formiddag: Alliance-tærte fra bageren i Den Gamle By.

Frokost på Sushi+ ved åen: sashimi af tun.

Efterfulgt af 8 stk uramaki med teriyaki-laks og avocado.

Aftensmad på Klassisk 65: Først brød og aïoli - derefter snegle i hvidløgssmør.

Foie gras med smørristet brioche og solbærsirup.

Svinekæber i cidersauce med kartoffelpuré, selleri og nødder.

Deledesserter: Crème brulée og Gateau Marcel.

Det blev også til en del god rødvin.

Efterfulgt af guldøl og shots.

Sikke en vild lækker overflodsdag. Det stadfæster en gang for alle at 5:2 er det rigtige valg for mig. Jeg er en livsnyder af format og ELSKER god mad. Og jeg faster gerne 2-3 dage om ugen hvis jeg kan få plads til dage som denne og stadig tabe mig. Er virkelig spændt på at se hvordan dagen påvirker vægten i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar